Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко заради пам'яті Гетьмана хоче назвати "банду" з Верховної Ради

Четвер, 14 квітня 2005, 16:36
Президент Віктор Ющенко пропонує оприлюднити прізвища депутатів, підприємства яких привели банк "Україна" до банкрутства.

"Треба вивісити списки кредиторів, які сидять у Верховній Раді, які не виписали кредити завдяки зв’язкам з прокуратурою і МВС", - сказав Ющенко, коментуючи його причетність до проблем банку "Україна".

"Я перша людина, яка зацікавлена у розслідуванні справи банку "Україна". Ми з Гетьманом робили його ні з чого, і перед пам'яттю Гетьмана це (розслідування справи банку) варто зробити", - сказав президент.

Ющенко підкреслив, що "навіть після того, як в банку попрацювала банда, всім фізичним особам виплачені гроші". Ющенко також закликав подивитись, кому відійшли приміщення банку "Україна".

"Подивіться на вивіски на відділеннях банку "Україна", і як вони їм дісталися. Проведіть розслідування, і ви отримаєте цікаву відповідь", - звернувся Ющенко до журналістів.

Він підкреслив, що коли в 1992 році пішов з банку "Україна" – цей банк був номер один в державі. "13 років мене ніщо не зв’язувало з банком, а в 1996 – 1998 роках кілька жуликів-авантюристів були заведені в банк, які його розікрали", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування