Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо ющенківці не домовляться, замість Зінченка буде Губський?

Четвер, 14 квітня 2005, 17:02
Заступник голови Української народної партії (УНП) Олександр Гудима вважає, що глава партії "Єдина Україна" Богдан Губський може стати віце-спікером.

"Якщо демократи не домовляться, то віце-спікером Верховної Ради оберуть Богдана Губського", - заявив Гудима, слова якого наводить ЛІГАБізнесІнформ

Зараз на посаду заступника голови Верховної Ради України запропоновані три кандидатури: голови Української народної партії Юрія Костенка, лідера УРП "Собор" Анатолія Матвієнка й Богдана Губського.

На думку Гудими, оптимальною кандидатурою є заступник Віктора Ющенка у фракції "Наша Україна" протягом 2002-2005 років Костенко.

"Саме Костенко на виборах голови Верховної Ради України в 1998 році одержав підтримку 212 народних депутатів. Саме на плечі лідера УНП лягла левова частка відповідальності за успішний хід виборчих кампаній як в 2002, так і в 2005 роках", - стверджує депутат.

"Саме завдяки тому, що він протягом року вів переговірний процес між лідерами демократичної опозиції, перед початком президентської кампанії Ющенко й Тимошенко підписали угоду про створення коаліції "Сила народу", - заявив Гудима.

Депутат сподівається, що фракції "Наша Україна" і БЮТ як багаторічні партнери УНП у Верховній Раді України ухвалять рішення щодо підтримки Костенка на посаду заступника голови Верховної Ради.

Читайте також:

За місце Зінченка будуть боротися троє. СДПУ(о) відмовилося

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування