Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Гонгадзе хоче стати депутатом

П'ятниця, 15 квітня 2005, 10:48
Дружина Георгія Гонгадзе Мирослава збирається стати депутатом Верховної Ради або зайнятися дипломатією.

Про це вона розповіла в інтерв’ю газеті "День".

"Є два напрями, які мене цікавлять, — це політика та дипломатія", - сказала Гонгадзе, уточнивши, що в політиці її цікавить "депутатство у Верховній Раді ".

Водночас вона не підтвердила чутки про те, що їй запропоновано місце прес-секретаря міністерства закордонних справ.

"Не можу нічого сказати. Більше мене цікавить політика. Але взагалі я ще не визначилася щодо свого повернення...", - зазначила вона.

На питання, чи балотуватиметься вона до парламенту за списком "Народного союзу Наша Україна", Гонгадзе відповіла, що з нею "про це ще ніхто не говорив".

Вона повідомила, що в неї запланована зустріч з президентом Ющенком. "Я розмовляла з Порошенком і Зінченком, — вони обіцяли, що як тільки Ющенко повернеться до України... Десь числа 16 — 18", - зазначила вона.

На питання, яке її ставлення до нинішньої слідчої групи, Гонгадзе відповіла, що вона має надію, але до завершення розслідування справи ще далеко.

"Я зустрічалася зі слідчою групою. І сьогодні я вже з ними працювала. …Дали надію, і я сьогодні виконувала деякі слідчі дії, проводила дізнання. Я бачу, що вони працюють перспективно та намагаються довести це розслідування до завершення. Я побачила, що саме вони роблять, і це більш-менш оптимістично мене налаштувало...", - зазначила вона.

Вона також наголосила, що для неї важливо, щоб плівки Мельниченка були долучені до справи, але її не цікавлять, хто організував прослуховування Леоніда Кучми і які в Мельниченка стосунки з Березовським чи будь-ким іншим.

На питання про маму Георгія, Мирослава відповіла, що поки з нею не спілкувалася.

"Знаю (про те як живе Леся Гонгадзе). Приблизно, звичайно, — я не була в неї чотири роки. Мій батько підтримує з нею стосунки: їздить до неї, продукти привозить тощо. Вони частіше спілкуються. Вона зараз хвора, після поїздки до прокуратури ніяк не може оговтатися", - зазначила Мирослава.

Тим часом лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що якщо буде оприлюднено звіт спеціальної парламентської слідчої комісії та залучено до матеріалів слідства плівки Миколи Мельниченка, справу Георгія Гонгадзе буде передано до суду вже за кілька місяців.

Таку думку він висловив у четвер під час зустрічі з вдовою загиблого журналіста Мирославою Гонгадзе, повідомляє прес-служба партії.

"Першочерговими заходами, які потрібно здійснити задля доведення до суду справи Гонгадзе, є оприлюднення звіту слідчої комісії Верховної Ради та залучення до матеріалів слідства плівок майора Миколи Мельниченка", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: