Симоненко скаржиться на репресії режиму Ющенка

П'ятниця, 15 квітня 2005, 11:41
Комуністична партія вважає, що президент України Віктор Ющенко "свідомо або несвідомо переймає практику "політичних замовлень" режиму Кучми".

Так Компартія прокоментувала заяву Ющенка в Польщі про те, що на парламентських виборах 2006 року Комуністична партія України внаслідок мінімізації комуністичної ідеї одержить ще менше голосів, ніж на попередніх виборах у парламент.

У повідомленні КПУ, переданому прес-службою стверджується, що "крім домовленості про квотний розподіл державних посад в органах центральної й місцевої влади між лідерами "Нашої України", БЮТ і СПУ, існує ще й змова щодо розподілу між ними відсотків на парламентських виборах 2006", передає ЛІГАБізнесІнформ.

На думку КПУ, засуджуючи на словах фальсифікації під час президентських виборів, Ющенко, разом з тим, визнав, незважаючи на такі ж, як і в другому турі, системні порушення виборчого законодавства й відверті фальсифікації, перший тур чесним.

"Визнав, тому що це було частиною стратегічного плану збереження кучмізму без Кучми. Замовлення результатів майбутніх виборів - реальне відображення дійсної диктатури в нібито демократичній Україні", - сказано в документі.

"Саме Ющенко як президент через кадрові призначення зберіг старий олігархічний капітал у владі", - говориться в заяві Компартії.

Читайте також:

Ющенко обіцяє Симоненку нелегку долю в парламенті

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування