Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко домовилась із Фрадковим про зустріч

П'ятниця, 15 квітня 2005, 11:59
Прем'єр-міністр Росії Михайло Фрадков провів телефонну розмову із прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, повідомило джерело в російському уряді.

"Фрадков і Тимошенко підтвердили готовність до проведення зустрічі в Москві. Дата візиту українського прем'єра буде погоджена додатково", - сказав джерело.

За його словами, бесіда пройшла в атмосфері взаєморозуміння й довіри. Сторони підтвердили спільну зацікавленість у подальшому розвитку взаємовигідного співробітництва Росії й України, сказав співрозмовник агентства.

Зокрема, відзначило джерело, Фрадков і Тимошенко підтвердили готовність реалізовувати великі спільні проекти, направлені на зміцнення відносин стратегічного партнерства двох країн.

У той же час перший віце-спікер Держдуми Любов Слиська повідомила, що Тимошенко найближчим часом відвідає Росію.

Слиська уточнила, що Тимошенко подзвонила їй під час перерви в пленарному засіданні Держдуми.

"Тимошенко пояснила, що візит не відбувся тому, що дійсно є дуже серйозні питання для термінового рішення в Україні", - сказала Слиська.

При цьому вона відзначила, що український прем'єр-міністр "просила повідомити, що в жодному разі не заява прокурора РФ зупинила її від візиту в нашу країну".

Слиська пояснила, що в ході телефонної розмови обговорювалися теми, які будуть підняті в ході візиту українського прем'єр-міністра в Росію, зокрема, парламентське співробітництво, міжурядові відносини.

При цьому Слиська відзначила, що, за словами Тимошенко, "Україна готова до співробітництва з Росією". Слиська підкреслила, що "пані Тимошенко відкрита для будь-яких дискусій".

Раніше Слиська заявляла, що в неї "відпала необхідність телефонувати Тимошенко", оскільки їй було відомо, що у квітні Тимошенко в Росію не повинна була приїхати

У середу, 13 квітня, стало відомо, що глава кабінету міністрів України скасувала візит, який було заплановано на 15-16 квітня, у Росію. Прес-служба українського уряду повідомила, що візит відкладений через доручення президента Віктора Ющенка, що розпорядився забезпечити проведення весняно-польових робіт.

РІА Новості

Читайте також:

Сміливою Тимошенко займеться заступник російської Держдуми

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування