Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах хоче перенести політреформу, а у Мороза жорстка позиція

П'ятниця, 15 квітня 2005, 18:55
Віце-прем'єр Анатолій Кінах виступає за перегляд рішень щодо конституційної реформи або, принаймні, термінів її проведення.

Таку думку він висловив на конференції в Одесі, повідомили агентство "Новости-Украина" в прес-службі Кабінету Міністрів.

"У перехідний період, коли існує безліч проблем, украй важливо, щоб в державі була - безумовно, сформована демократичними методами - жорстка вертикаль влади", - сказав Кінах.

Тим часом, лідер Соцпартії Олександр Мороз упевнений, що зміни до Конституції вступлять в силу з вересня 2005 року, навіть якщо не розглядатиметься питання про місцеве самоврядування, і заявляє, що Соцпартія не дозволить відтягнути термін початку впровадження політреформи.

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції в Сімферополі, повідомляє прес-служба Соцпартії.

Мороз також підкреслив, що не немає жодних юридичних причин для того, щоб політреформа не вступила в силу.

"Соціалістична партія і фракція в парламенті має жорстку позицію і не дозволить різним політичним силам відтягнути термін входження через зміни до Конституції України", - заявив він.

При цьому лідер СПУ відзначив, що гіпотетичне рішення Конституційного суду про неправомірність політреформи є нонсенсом, тому що таким чином під сумнів можуть бути поставлені і вибори президента України, оскільки зміни в Основний закон і до закону про вибори президента були прийняті "в пакеті".

Читайте також:

ЗІНЧЕНКО ХОЧЕ ВИСТАВИТИ ПОЛІТРЕФОРМУ НА РЕФЕРЕНДУМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування