Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не набридає Ющенку. Але не дозволить йому зруйнувати їх союз

П'ятниця, 15 квітня 2005, 23:43
Прем'єр Юлія Тимошенко заперечує свої наміри піти у відставку через розбіжності з деякими членами команди Віктора Ющенка.

"Я можу сказати, що ніщо в цьому житті не примусить мене хлопнути дверима. Ніколи", - сказала Тимошенко в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Це не питання амбіцій, це не питання невдоволення або якихось протистоянь. Це питання відповідальності. І лише. Я сьогодні відчуваю відповідальності всієї влади за реалізацію того, що люди від нас чекали під час революції".

Тимошенко пообіцяла, що "я буду поряд із президентом стільки, скільки це потрібно країні".

На питання про регулярність зустрічей з президентом, вона сказала, що "я не переобтяжую президента візитами: ми бачимося приблизно раз в тиждень, і вважаю, цього досить для того, щоб президент і прем'єр врегулювали всі питання".

"Я не вважаю, що чим більше з будь-яких питань і по будь-якому приводу знаходишся біля президента, тим це корисно для справи. Це не мій підхід. Звертаюся до президента з проханням про зустріч лише у тому випадку, коли у мене є невідкладні питання".

Тимошенко сказала, що є "чимало людей, охочих зруйнувати єдність" між нею і Ющенком. "Я цього зробити не дозволю. Думаю, що президент дотримується такої ж думки".

"Наша єдність не належить нам! Ні президентові, ні мені. Наша єдність — це сигнал країні, це сигнал світу. І я не дам нікому це зруйнувати, зокрема ні мені, ні президентові", - сказала Тимошенко.

На питання про квоти в блоці на вибори-2006 від партії Тимошенко і "Народного Союзу Наша Україна", Тимошенко сказала, що "попросила Віктора Андрійовича, щоб ми перенесли на осінь всі ці дискусії".

"Оскільки і так в команді далеко не все просто. Будь-який камінь розбрату — а ви собі уявляєте, що таке поділити список і укласти коаліційну угоду — це проблема навіть для абсолютно монолітного колективу".

Вона також запропонувала обмежити число людей, які ведуть ці переговори. "Звичайно ж, від імені великої команди повинен говорити президент".

"У даний же момент скільки людей знаходиться в керівництві партії "Народний Союз Наша Україна", стільки і існує різних посилок. Я вважаю, що цю різновекторність потрібно упорядкувати", - додала Тимошенко.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування