Ющенко й Порошенко навели порядок у міністерствах

Субота, 16 квітня 2005, 14:43
Президент Віктор Ющенко підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки й оборони України щодо адміністративної реформи.

Про це повідомив у суботу секретар РНБО Петро Порошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Віктор Ющенко підписав ряд указів, якими затверджується структура декількох міністерств, а саме: Міністерства фінансів, Міністерства економіки й Міністерства охорони навколишнього середовища України", - сказав Порошенко.

Підписано також указ про ліквідацію державного комітету України з енергозбереження. "Функції й обов'язки ліквідованого Державного комітету з енергозбереження буде виконувати Міністерство палива й енергетики України", - сказав секретар РНБО.

За словами Порошенка, відповідно до підписаних указів, Державне казначейство України буде реорганізоване й перетворене в урядовий орган державного управління, що увійде до складу Міністерства фінансів.

"Що стосується Міністерства охорони навколишнього середовища, то воно буде виконувати функціональні обов'язки ліквідованого Держкомітету природних ресурсів", - сказав він.

Порошенко також повідомив, що Міністерство економіки і з питань європейської інтеграції України перейменовано в Міністерство економіки України, а функції й обов'язки ліквідованого Державного комітету з питань технічного регулювання й споживчої політики тепер буде виконувати Міністерство економіки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування