Луценко порушив справи проти мера Ялти й донецького депутата

Субота, 16 квітня 2005, 17:26
МВС порушило кримінальну справу стосовно Ялтинського міського голови Сергія Брайка.

Як повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС, справу порушено за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) кримінального кодексу України.

Брайко надав дозвіл відкритому акціонерному товариству "Зоряне небо" на проведення будівельних робіт в охоронній та заповідній зоні Ялтинського гірничо-лісового заповідника.

Таким чином, відзначає МВС, державі завдано збитків на суму 400 тис. гривень.

Крім того, у Старобешівському районі Донецької області затримано депутата Донецької обласної ради, директора товариства з обмеженою відповідальністю.

Депутат у серпні минулого року, зловживаючи службовим становищем, не виплатив заробітну плату працівникам згаданого підприємства на загальну суму понад 163 тис. гривень.

За цим фактом прокуратурою Старобешівського району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.175 (невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат), ч.2 ст.212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів) та ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування