Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко з Януковичем поговорять про Колесникова?

Понеділок, 18 квітня 2005, 11:07
Група народних депутатів і, можливо, лідер Партії регіонів Віктор Янукович мають намір провести в понеділок зустріч із президентом Віктором Ющенком.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на інформовані джерела, передає "Остров".

На зустрічі депутати мають намір обговорити ситуацію навколо арешту глави Донецької обласної ради Бориса Колесникова.

Водночас прес-секретар президента Ірина Геращенко повідомила, що в графіку Ющенка на понеділок не заплановані зустрічі з представниками опозиції.

"На сьогодні в графіку президента зустрічей із представниками опозиції немає", - заявила вона в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За її словами, на 18 квітня в глави держави заплановані зустрічі з рядом міністрів, зокрема, праці й соціальної політики й праці В'ячеславом Кириленком, а також аграрної політики Олександром Барановським.

Геращенко відзначила, що як тільки в графік президента будуть внесені зустрічі з опозицією, про це буде повідомлено додатково.

За словами прес-секретаря, Ющенко вже спілкувався із прихильниками опозиції, що приїхали зі східних регіонів і пікетують будинок секретаріату.

"Президент підійшов до пікетувальників, вислухав як соціально-економічні, так і особисті проблеми, а також вимоги, пов'язані із затримкою голови Донецької облради Бориса Колесникова.

"Президент Ющенко ще раз підкреслив свою позицію: ніколи не втручатися в роботу правоохоронних органів", - нагадала його прес-секретар.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...