Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин подав на депутатів до суду

Понеділок, 18 квітня 2005, 14:22
Голова Верховної Ради Володимир Литвин підписав і направив в Апеляційний суд Києва подання щодо 21 депутата-сумісника.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив голова Комітету ВР із питань регламенту й депутатської етики Валентин Матвєєв, передає ЛігаБізнесІнформ.

При цьому він повідомив, що Комітет передав спікерові документи щодо 22 депутатів-сумісників.

Відповідаючи на запитання, чи були раніше спікером спрямовані аналогічні подання в Апеляційний суд, Матвєєв повідомив, що подача таких документів відбулася вперше, оскільки раніше спікер перебував у закордонному відрядженні.

Матвєєв проінформував, що за станом на сьогоднішній день у Верховній Раді продовжують залишатися 34 депутата-сумісника.

Крім того, Володимир Литвин вважає, що необхідно найближчим часом провести "круглий стіл" за участю представників всіх гілок влади з обговорення питання політичної реформи.

Про це заявив сам Литвин, коментуючи заяву держсекретаря Олександра Зінченка про необхідність проведення референдуму з питання здійснення політичної реформи.

Литвин вважає, що на цьому "круглому столі" необхідно обговорити проблемні питання політичної реформи для того, щоб не спровокувати конфлікт у суспільстві.

Литвин відзначив, що головне завдання в контексті цього питання - зберегти стабільність в Україні. За його словами, попередні домовленості про проведення такого "круглого столу" уже є.

Читайте також:

ЗІНЧЕНКО ХОЧЕ ВИСТАВИТИ ПОЛІТРЕФОРМУ НА РЕФЕРЕНДУМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...