Березовський не хоче зустрічатися з Ющенком

Понеділок, 18 квітня 2005, 20:36
Глава Фонду громадянських свобод Алекс Гольдфарб спростовує інформацію про намір Бориса Березовського зустрітися з президентом України Віктором Ющенком і передати йому наявні у фонду диски з записами Мельниченка.

Про це Гольдфарб повідомив в інтерв'ю "Українській правді" у понеділок.

"Борис Березовський не просив про особисту зустріч із Ющенком. Я був присутній при зустрічі з Омельченком (глава парламентської комісії зі справи Гонгадзе), це якесь непорозуміння", сказав Гольдфарб.

Він також повідомив, що Березовський підтвердив свій намір "передати плівки будь-якій гілці влади - законодавчій, виконавчій". "Поки такого бажання з боку української влади немає", додав Гольдфарб.

"Плівки як і раніше в нас, вони нам не потрібні. Ми хочемо передати їх будь-якій владі, яка побажає їх одержати. Ніяких намірів вручати їх особисто Ющенку в Березовського не було. Ця інформація - явне непорозуміння", заявив Гольдфарб.

"Ми ведемо переговори на протокольному рівні, як би скоріше передати плівки - без усяких умов. Березовський не прихильник ставити умови", - сказав він.

"Наявність у нас цих плівок весь час втягує нас в український політичний процес. Це те чого ми не хочемо. Ми нікого не намагаємося шантажувати, ми просто хочемо їх (плівки) віддати".

Як повідомлялося, глава тимчасової парламентської слідчої комісії з розслідування обставин убивства журналіста Георгія Гонгадзе й інших резонансних справ Григорій Омельченко заявив по приїзду з Лондона, що Березовський звертався до Ющенка з пропозицією передати записи особисто йому.

Українська правда

Березовський віддасть записи Ющенку й дасть свідчення

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...