Червоненко образився на Тимошенко, яка вчилася не в тій школі

Понеділок, 18 квітня 2005, 21:21
Міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко здивований гальмуванням багатьох нагальних питань міністерства транспорту і зв’язку.

За словами Червоненка, змінюються тексти постанов Кабміну: підписані документи не співпадають з тим, що ухвалено на засіданнях уряду, йдеться в прес-релізі мінтрансзв'язку.

"Чому місяцями на Кабміні не розглядаються проекти постанов, які мінтрансзв’язку готує і з усіма погоджує, наприклад, про єдині знижки для вантажних перевезень власниками вагонів? Якби цю постанову ухвалили, вже отримали б реальні доходи до бюджету та єдині правила для всіх" - стверджує міністр.

Це при тому, що на засіданнях КМУ міністерство постійно отримує подяки за оперативно і професійно підготовлені доручення та розроблені фінплани.

Червоненко здивований також затягуванням кадрових призначень, аж до заступників начальників департаментів. Він обурений "ревізією інтелекту" команди мінтрансзв’язку.

"І справді, займатися інформатизацією країни має той, у кого високий рівень інтелекту, той, хто є "інтелектом нації". Так от, я закінчив елітну фізико-математичну школу №23 у Дніпропетровську на відмінно. Ми з Тимошенко земляки, утім вона в моїй школі не навчалася. До того ж, я – переможець математичної Республіканської олімпіади", - сказав він.

"Так що мені, маю надію, вистачить інтелекту зібрати команду висококласних фахівців галузі. Мені ж вистачило інтелекту для захисту нинішнього прем’єра під час помаранчевої революції", - наголошує Червоненко.

За словами міністра, в країнах Євросоюзу і транспорт, і зв’язок, і інформатизація працюють в одній зв’язці – це міністерство інфраструктури. "Адже, як відомо, Євросоюз – наша мета. До речі, інформатизацію визначено чи не найголовнішим пріоритетом діяльності мінтрансзв’язку", - йдеться в прес-релізі.

Червоненко сподівається, що сутички різних політиків навколо зв’язку (включаючи "Укртелеком") та інформатизації як окремої галузі не повинні мати на меті пошук джерел фінансування для реалізації деяких політичних амбіцій на парламентських виборах наступного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування