Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко заявляє, що Тимошенко хоче розділити його міністерство

Вівторок, 19 квітня 2005, 16:58
Міністр транспорту й зв'язку України Євген Червоненко заявляє, що "незважаючи на декларації про єдину команду, прем'єр Юлія Тимошенко таємно від Кабміну представила пропозиції щодо поділу його міністерства.

Посилаючись на інтерв'ю Тимошенко газеті "Дзеркало тижня", Червоненко відзначив, що Тимошенко представила пропозицію президенту Віктору Ющенку про поділ його міністерства на Міністерство транспорту й Міністерство зв'язку й інформатизації.

Як повідомили в прес-службі Мінтрансзв'язку, Червоненко також здивований гальмуванням багатьох невідкладних питань діяльності міністерства, зокрема кадрових призначень, аж до заступників начальників департаментів.

За словами Червоненка, змінюються тексти постанов Кабміну: підписані документи не збігаються з тим, що схвалено на засіданнях уряду, наприклад, ситуація з м'ясом.

"Чому місяцями на Кабміні не розглядаються проекти постанов, які Мінтрансзв'язку готує і з усіма погоджує, наприклад, про єдині знижки для вантажних перевезень власникам вагонів? Якби цю постанову затвердили, то вже одержали б реальні доходи в бюджет й єдині правила для всіх", - стверджує міністр.

Червоненко також обурений "ревізією інтелекту команди Мінтрансзв'язку".

"І справді, займатися інформатизацією країни повинен той, у кого високий рівень інтелекту, той, хто є "інтелектом нації". Тож, я закінчив елітну фізико-математичну школу №23 у Дніпропетровську на "відмінно". Ми з Тимошенко земляки, втім вона в моїй школі не вчилася", - відзначив він.

"До того ж, я - переможець математичної республіканської олімпіади. Так що мені, сподіваюся, вистачить інтелекту зібрати команду висококласних фахівців у цій області. Мені ж вистачило інтелекту для захисту нинішнього прем'єра під час "помаранчевої революції", - підкреслив міністр транспорту й зв'язку України.

Червоненко також відзначив, що "сутички політиків навколо зв'язку й інформатизації як окремої області не повинні мати на меті пошук джерел фінансування для реалізації деяких політичних амбіцій на парламентських виборах наступного року".

Міністерство транспорту й міністерство інформатизації й зв'язку України указом президента Кучми в 2004 році були об'єднані в єдине відомство.

Новості-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Цієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
Усі новини...
Реклама: