КІВАЛОВ НЕ ПРИЙШОВ НА ДОПИТ. ВІН ЗАХВОРІВ

Середа, 20 квітня 2005, 12:42
Колишній голова Центральної виборчої комісії України Сергій Ківалов не прийшов для надання свідчень до управління по боротьбі з організованою злочинністю Одеської області, оскільки в середу він захворів.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив начальник відділу УБОЗ Одеської області Михайло Ткаченко.

За його словами, запрошення відвідати УБОЗ Ківалову було передане через його приймальню.

"Ми хотіли поставити йому питання, які стосуються фактів відчуження майна, яке перейшло Одеській національній юридичній академії. На жаль, Ківалов на бесіду не прийшов. Як стало нам відомо, він в середу несподівано захворів", - сказав Ткаченко.

Він підкреслив, що мова про порушення кримінальної справи не йде. "У нас з'явилися питання до Ківалова, які ми б хотіли уточнити під час бесіди з ним", - зауважив Ткаченко.

Як повідомлялося, раніше МВС викликало низку колишніх і діючих чиновників в рамках розслідування кримінальних справ у зв'язку із зловживанням владою. Ківалов, зокрема, запрошується в міліцію для надання пояснення за фактом відчуження частини майна Одеської юридичної академії.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що якщо чиновники, запрошені на допит в МВС України в контексті розслідування кримінальних справ, не прийдуть, то міліція повторно направить їм повістки, а у разі повторної нез'яви - оголосить їх у розшук.

ЛУЦЕНКО ДОБРАВСЯ ДО КІВАЛОВА, ЗАСУХИ, ЩЕРБАНЯ Й РІЗАКА

Бакай не прийшов до Луценка. Замість нього піде Кучма?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування