Тимошенко почала переговори з ющенківцями, у яких 27%

Середа, 20 квітня 2005, 18:07
Якби парламентські вибори в Україні проходили найближчим часом, у Верховну Раду могли б потрапити 5 партій.

Як свідчать результати опитування Центру Разумкова, люди готові голосувати за "Народний Союз Наша Україна" (27,3% респондентів), за Партію регіонів (15,6%), "Батьківщину" (8,7%), за Компартію (5%) і за Соцпартію (4,8%).

Шанси на подолання 3%-ого виборчого бар'єру мають також Народна партія й Прогресивна соціалістична партія України (за них проголосували б по 2% громадян), Всеукраїнське об'єднання "Жінки за майбутнє" (1,7%), Партія "Наша Україна" (1,6%).

За Партію зелених України голосували б 1,3% опитаних, за Соціал-демократичну партію України (об'єднану) - 1,2%.

За кожну з інших партій готові віддати голоси менш ніж 1% опитаних. Проголосували б проти всіх - 2,1%, не брали участь би у виборах - 2%, не змогли відповісти - 19,2%.

Опитування було проведене соціологічною службою Центру Разумкова 8-14 квітня в усіх регіонах України. Були опитані 2 тис. осіб від 18 років. Похибка вибірки не перевищує 2,3%.

***

Тим часом лідер партії "Батьківщина" прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що її політична сила почала переговори з політичною силою Віктора Ющенка про блокування на виборах-2006.

"Ми розпочали переговори про створення блоку, і я буду біля Віктора Андрійовича стільки, скільки буде треба для країни, Віктору Андрійовичу і нашій спільній справі", - сказала Тимошенко.

"Я абсолютно послідовна і хочу, щоб ми зміцнювали команду на виборах 2006 року", - додала вона.

"Українська правда", Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Українці плутають партії Пинзеника і Ющенка й віддають перевагу Тимошенко і Януковичу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...