Тимошенко буде слухатися Ющенка

Середа, 20 квітня 2005, 18:45
Прем'єр Юлія Тимошенко готова слухатися президента Віктора Ющенка у питанні політреформи.

"У питаннях політреформи я буду виконувати всі доручення президента", - сказала Тимошенко, коментуючи намір скасувати зміни до Конституції через Конституційний суд.

Вона сказала, що не змінила свого рішення про непотрібність політреформи.

"Мені легко жити в політиці, бо у моїх рішеннях немає подвійного змісту. Ви знаєте моє відношення до політреформи: це була технологія влади збереження кланів в Україні. Я нічого не змінювала. Моя позиція стабільна", - сказала вона.

"Єдине, я змінила статус депутата на керівника уряду, і я підпорядкована президенту України. А у нього є письмові домовленості з Олександром Морозом щодо політреформи", - сказала Тимошенко і додала, що буде робити так, як скаже Ющенко.

Вона також додала, що у неї "немає ніякого бажання зберігати конституційну реформу, тому що вона, мовляв, дає якісь преференції уряду". "Вся ця реформа – повна відсутність логіки побудови влади в державі", - сказала Тимошенко.

Як відомо, держсекретар Олександр Зінченко заявляв про намір винести питання політичної реформи на всеукраїнський референдум.

Тимошенко раніше прогнозувала, що про скасування політреформи до Конституційного суду звернеться "значно більше, ніж 61 народний депутат", підписи яких під поданням до КС зберігалися у її соратника Олександра Турчинова.

***

Тимошенко також прокоментувала журналістам, що підтримує візит до Росії секретаря Радбезу Петра Порошенка навіть попри те, що сама вона минулого тижня скасувала поїздку до Москви.

"Настав новий історичний момент між Україною і Росією у формуванні відносин нової якості. Рівних, партнерських, дружніх, і для цього слугуватимуть всі дії – і поїздки, і непоїздки чиновників всіх рівнів".

При цьому Тимошенко сказала, що кожен повинен займатися своєю справою.

"Українська правда"

Читайте також:

ЗІНЧЕНКО ХОЧЕ ВИСТАВИТИ ПОЛІТРЕФОРМУ НА РЕФЕРЕНДУМ

Тимошенко обіцяє пустити в хід підписи Турчинова. І жаліє свиню, над якою знущався Мороз

Після зриву візиту Тимошенко в Москву їде... Порошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування