Ахметов може бути в Іспанії... у відрядженні?

Середа, 20 квітня 2005, 19:13
У цей час президент футбольного клубу "Шахтар" Ринат Ахметов знаходиться в робочому відрядженні за кордоном.

Про це заявляє прес-служба футбольного клубу. Представники прес-служби також спростовують інформацію, що працівники клубу не мають зв'язку із президентом, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

"Ринат Леонідович за допомогою телефону контактує з робочих питань з дирекцією клубу й тренерським штабом. Футбольний клуб підтримує нормальний робочий ритм", - говориться в заяві ФК "Шахтар.

"Команда готується до відповідального матчу на Кубок України із дніпропетровським "Дніпром", служби клубу ведуть підготовку до майбутніх матчів Кубка й чемпіонату України у звичайному режимі", - говориться в документі.

У той же час Інтерфакс-Україна з посиланням на добре інформоване джерело в держструктурах Донецької області повідомило, що Ахметов можливо зараз знаходиться в Іспанії.

За деякими даними, Ахметов вилетів в Іспанію з Москви, сказав співрозмовник.

Відповідаючи на питання про те, чи може бути пов'язаний від'їзд Ахметова з України з оприлюдненим МВС списком чиновників, які викликаються на допити, джерело сказало, що як відомо, в оприлюднених на цей час списках прізвища Ахметов немає.

У той же час в українській Держприкордонслужбі цю інформацію не коментують.

"У мене особисто такої інформації немає. У службі, можливо, і є, але ми інформації про пересування й приватні поїздки українських громадян не даємо", - заявив начальник прес-служби Держприкордонслужби Анатолій Самарченко.

При цьому він додав: "Це приватне життя людини, тому ми таку інформацію давати не можемо. Природно, якщо він вилітав, десь у нас позначки є, але він же не в розшуку. Наша служба - це не довідкове бюро. Якщо людина полетіла, у неї є законна підстава вилетіти із країни куди завгодно. Це її особиста справа".

Читайте також:

Ахметов залишив Україну

Ахметову, який начебто утік у Москву, зненацька виплатили всі дивіденди

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування