Ахметов повернеться у Донецьк у вівторок?

Четвер, 21 квітня 2005, 10:27
Ринат Ахметов, можливо, повернеться до Донецька наступного вівторка, 26 квітня, коли призначені збори акціонерів ЗАТ SСМ, яку він очолює.

У SСМ УНІАН не надали жодних подробиць, де зараз перебуває Ахметов, але підтвердили, що збори акціонерів ЗАТ SСМ, призначені на 26 квітня, планується провести в назначений час.

Раніше в прес-релізі компанія "Систем Кепітал Менеджмент" повідомила, що не має наміру коментувати місцеперебування свого президента Рината Ахметова.

"Його (Ахметова) робочий графік ніколи не був предметом публічного обговорення. Ми ні раніше, ні надалі не маємо наміру ні спростовувати, ні підтверджувати його місцезнаходження. Це корпоративна політика "СКМ", - мовиться в документі.

Повідомляється, що "управління бізнесом постійно вимагало і вимагає від пана Ахметова регулярних зустрічей з бізнес-спільнотою як на території України, так і за кордоном". За даними, вказаними в прес-релізі, це є для Ахметова нормальною практикою, оскільки "за один день він може побувати в трьох країнах".

В той же час, на офіційному сайті футбольного клубу "Шахтар", президентом якого є Ахметов, повідомляється, що він дійсно залишив територію України, і зараз знаходиться в робочому відрядженні за кордоном.

"Інформація про те, що працівники клубу не мають зв'язку з президентом, не відповідає дійсності. Ринат Леонідович за допомогою телефону контактує з робочих питань з дирекцією клубу і тренерським штабом", - повідомляє прес-служба клубу.

За даними поінформованих джерел в держструктурах Донецька Ринат Ахметов, можливо, знаходиться в Іспанії. За деякими даними, Ахметов вилетів до Іспанії з Москви.

В українській Держприкордонслужбі цю інформацію не коментують.

За даними американського журналу "Форбс", 38-річний донецький бізнесмен Ахметов - найбагатша людина в Україні. Він є президентом ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент", президентом футбольного клубу "Шахтар", володіє, за підрахунками "Форбс", $2,4 млрд. і займає 258-е місце у світі за фінансовими статками, повідомляє Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування