Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коновалюк пішов від Януковича. На місце Зінченка пропонують Білоруса

Четвер, 21 квітня 2005, 11:02
Народний депутат Андрій Шкіль (фракція БЮТ) не виключає, що в четвер у парламенті відбудеться голосування по обранню віце-спікера.

Він повідомив, що фракція БЮТ замість раніше заявленої кандидатури Анатолія Матвієнка, швидше за все, запропонує кандидатуру Олега Білоруса.

Шкіль повідомив, що рішення про заміну кандидатур на посаду віце-спікера пов'язане з тим, що Матвієнко став прем'єром АРК.

***

Депутат Валерій Коновалюк вийшов з фракції "Регіони України".

Про це повідомив голова парламенту Володимир Литвин, відкриваючи пленарне засідання в четвер.

Він також повідомив, що депутат Валерій Горбатов вийшов з фракції Соціалістичної партії України.

За інформацією з достовірних джерел відомо, що Коновалюк у суботу в ході з'їзду партії "Трудова Україна" буде обраний лідером цієї партії.

Саме пленарне засідання Верховної Ради почалося із блокування парламентської трибуни представниками фракцій СДПУ(о) і "Регіони України".

У зв'язку із цим Литвин оголосив позачергову перерву на вимогу зазначених фракцій, а також фракцій "Народний Союз "Наша Україна" й Української народної партії.

Литвин запросив лідерів фракцій на нараду, при цьому він різко заявив про те, що всі наступні вимоги про оголошення позачергової перерви він буде ставити на голосування парламенту, і такі перерви будуть оголошуватися тільки у випадку позитивного голосування ВР.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування