Матвієнко прийшов всерйоз і надовго, але без мітли

Четвер, 21 квітня 2005, 11:22
У Раді міністрів Криму відбулася церемонія представлення нового керівника уряду автономії Анатолія Матвієнка, який змінив на цій посаді Сергія Куніцина.

Вранці 21 квітня у великому залі Ради міністрів голова Верховної Ради АРК Борис Дейч представив членам уряду нового главу виконавчої влади автономії.

Потім екс-прем'єр Куніцин представив своєму наступникові Матвієнку віце-прем'єрів, міністрів і голів республіканських комітетів, а також начальників управлінь і служб управління справами Ради міністрів.

При цьому він відзначив, що знає Анатолія Матвієнка багато років і може охарактеризувати його як глибоко порядну людину, яка ставиться до людей шанобливо і етично.

У свою чергу Матвієнко підкреслив, що, на його думку, основними критеріями оцінки роботи керівників уряду є служіння національним інтересам України і професіоналізм.

За словами Матвієнка, масових кадрових чисток в Раді міністрів не передбачається. Він має намір придивитися до кожного з керівників, щоб скласти власну думку про потенціал і можливості кожного зі своїх колег.

Матвієнко висловив сподівання, що незабаром він зможе відчути себе справжнім кримчанином, оскільки прибув працювати серйозно і надовго, і саме так його сприйматимуть оточуючі.

Глава уряду Криму також повідомив, що найближчим часом автономію має намір відвідати президент України Віктор Ющенко.

Відставка Куніцина була прийнята на пленарному засіданні Верховної Ради АРК 20 квітня. На цьому ж засіданні парламент автономії більшістю в 61 голос проголосував за призначення на посаду голови Ради міністрів АРК народного депутата України, члена фракції БЮТ Анатолія Матвієнка.

Ліга

Читайте також:

Соратник Тимошенко став прем'єром Криму


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування