Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зв'язком при Ющенку займеться чиновник, який звільнився під час революції. Порошенку дали нову роботу

Четвер, 21 квітня 2005, 13:19
Президент Віктор Ющенко призначив Олега Гайдука головою Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.

Членами комісії також призначено Сергія Апасова, Людмилу Єжову, Віктора Мазура, Володимира Олійника, Петра Семерія, Олександра Склярова, Ольгу Філіпову.

При попередній владі Гайдук був заступником міністра економіки, але демонстративно пішов у відставку після початку помаранчевої революції. Гайдук у 2001-2003 був головою правління "Укртелекому".

Ющенко також своїми указами призначив Олега Надошу заступником голови Держрезерву. Надоша був мером Кремечуга і заступником глави виборчого штабу Ющенка в часи, коли його очолював Роман Безсмертний.

Крім того, Ющенко призначив Володимира Єльченка послом в Австрії та постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні. При Кучмі Єльченко був першим заступником міністра МЗС.

Також, як повідомляє прес-служба президента, Ющенко своїм указом нагородив орденом "За заслуги" І ступеня Віталія Сацького – керівника заводу "Запоріжсталь".

***

Ще одним своїм розпорядженням Ющенко утворив комісію з перевірки додержання вимог законодавства, реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель.

Головою комісії став секретар Радбезу Петро Порошенко.

***

Крім того, президент Ющенко ліквідував держкомітети з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та з нагляду за охороною праці, поклавши їх функції на міністерство з надзвичайних ситуацій.

Читайте також:

Ющенко підсилив Пинзеника, Терьохіна, Білозір та Ігнатенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...