Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко роздає помаранчеве у Мінську. Лукашенко сказав йому, що вірив у перемогу Ющенка

Четвер, 21 квітня 2005, 14:39
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час візиту в Мінськ розповів президенту Білорусії Олександру Лукашенку про завоювання помаранчевої революції.

Як повідомила "Українській правді" прес-секретар Луценка Інна Кисіль, міністр повідомив Лукашенку, що "завдяки приходу Ющенка до влади знято табу з недоторканих".

"Я як перший цивільний міністр внутрішніх справ, як продукт революційного Майдану буду боротися з оргзлочинністю, і ми повинні довести, що вона не покривається міліцією", - сказав Луценко.

Лукашенко у свою чергу сказав Луценку, що "ніколи не втручався у внутрішню політику України й сподівається на співробітництво з Ющенком".

"Я був упевнений, що Майдан переможе", - також сказав Лукашенко Луценку, повідомляє прес-секретар українського міністра.

У Мінську Луценко передав міністру внутрішніх справ Білорусії Наумову повноваження голови ради міністрів внутрішніх справ країн СНД.

Як відзначає Кисіль, вся делегація українського МВС приїхала в Мінськ у помаранчевих краватках, чим викликала ажіотаж серед інших учасників.

Також керівництво МВС України привезло помаранчеві сувеніри - шарфи, шапки, краватки, ручки - у подарунок іншим делегаціям. Серед інших комплект одержала й білоруська міліція.

Антитерористичний центр СНД додатково попросив в українського міністра помаранчевої продукції.

Як відомо, на цьому тижні Лукашенко виступив проти сценарію "демократичної зміни політичних еліт неугодних Заходу - це ніякі не кольорові революції, це бандитизм під виглядом демократії".

"Українська правда"

Читайте також:

Лукашенко обізвав помаранчеву революцію


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування