Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Таблоід Ложкіна переміг "Бульвар" Гордона

Четвер, 21 квітня 2005, 15:39
Державна виконавча служба наклала арешт на майно, яке перебуває в офісі газети "Бульвар".

Як повідомляє Український Медіа Холдінг, який судився з "Бульваром", банк, що обслуговує рахунки видання, також отримав постанову про арешт коштів "Бульвару".

Згідно з рішенням господарського суду Києва, газета зобов'язана виплатити грошову компенсацію "Експрес-газеті" за порушення авторських прав - за незаконне використання матеріалів. Сума виплати перевищує 100 000 грн. Рішення суду було ухвалено 9 липня 2004 року і уже набуло законної сили.

Як стало відомо з достовірних джерел, газета "Бульвар" є відповідачем ще по одному аналогічному позову на суму близько 500 тис. грн. На думку експертів, "Бульвар" може припинити своє існування, тому що прецедент, може викликати десятки позовів від інших видань.

Головним редактором і засновником тижневика "Бульвар", який в середині квітня відзначив своє 10-річчя, є Дмитро Гордон. Газета поширюється по всій Україні. Офіційний тираж газети - 570 тисяч екземплярів.

Таблоід "Експрес-газета", який входить до Українського Медіа Холдінгу, поширюється по всій Україні тиражом 85 тисяч екземплярів.

Президентом Українського Медіа Холдінгу є Борис Ложкін.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...