Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Тарасюка хоче посадити всіх бандитів у тюрми, і якнайшвидше

Четвер, 21 квітня 2005, 19:17
Народний Рух України вважає, що "бандити мають сидіти у тюрмах", але виступає проти переслідувань за політичні погляди.

Про це йдеться в заяві Руху, підписаній його головою, міністром закордонних справ Борисом Тарасюком.

"Чи не вперше з часу проголошення незалежності України, в нашої держави з’явилися реальні можливості… відділити владу від бізнесу, бізнес – від криміналу, а кримінал – від впливу на політику", заявляють рухівці.

Разом з тим, "НРУ… принципово виступає проти політичних переслідувань і заборони на професію за ознакою належності до певної політичної сили, проти використання необґрунтованих звинувачень для розправи над опонентами. Ми добре знаємо, що таке заборона на професії за політичні переконання за часів попереднього режиму", йдеться у заяві.

На думку рухівців, притягнення до відповідальності тих, хто порушив закони України "має стосуватися усіх без винятку "владних злочинців" – як представників попередньої влади, так і деяких регіональних можновладців, які зуміли перефарбуватися в кольори помаранчевої революції".

В той же час Рух закликає всіх співгромадян "не піддаватись на соціальну демагогію та політичні провокації представників колишнього авторитарного режиму, які, прикриваючись гаслами неіснуючих "політичних репресій", намагаються відвернути своїх поплічників-злочинців від кримінальної відповідальності".

"Не можна підтримувати спроби створити злодіям ореол мучеників!", говориться у заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування