Колесников заявляє, що над ним знущаються, і спробує вийти з СІЗО

П'ятниця, 22 квітня 2005, 14:38
Голова Донецької обласної ради Борис Колесников заявляє про неправомірні дії слідства щодо нього й збирається просити про зміну запобіжного заходу.

Він також заявив про те, що має намір подавати клопотання про зміну слідчої групи, повідомляє прес-служба Донецької облради.

"Слідство просто знущається наді мною з моменту затримки. З 6 по 8 квітня до мене не пускали адвоката, не давали підготуватися до суду", - говориться в заяві Колесникова.

"Після суду першої інстанції, оголошення рішення якого бачила вся країна, адвокат знову не міг потрапити до мене", - стверджує він.

Він також повідомив, що 12 квітня були проведені слідчі дії, на яких "всі обвинувачення буквально розсипалися", а з 12 по 18 квітня до Колесникова "не тільки знову не пускали адвоката, але й не вживали ніяких дій".

"У зв'язку із цим я змушений звернутися в Генеральну прокуратуру із проханням про зміну запобіжного заходу, щоб забезпечити можливість мого захисту. Виходить, поки мене тримають у в'язниці в повній ізоляції, слідча група, що складається з 15 осіб і ще сотні співробітників, які працюють за її завданням, "вибивають" свідчення за всяку ціну - тільки щоб зганьбити мене", - заявив Колесников.

"Я заявляю, що впевнений у своїй правоті й зможу відстояти чесний імідж місцевого самоврядування Донбасу, з якого силовики зараз намагаються зробити "страшилку", - сказано в заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...