Луценко знайшов нові гріхи у Бакая, Кірпи і податкової

П'ятниця, 22 квітня 2005, 14:39
Міністерством внутрішніх справ порушено низку справ проти посадовців Держуправління справами, "Укрзалізниці" та Державної податкової адміністрації.

Про це повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС.

У Криму порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) стосовно посадових осіб Держуправління справами та Фонду майна АР Крим, які безкоштовно передали приміщення та земельну ділянку санаторію "Чорноморський" відкритому акціонерному товариству, чим завдали збитків державі на суму 12,7 млн. гривень.

У місті Києві викрито посадовців "Укрзалізниці", які впродовж минулого року перерахували 3 млн. грн. на рахунок товариства з обмеженою відповідальністю за проведення оцінки протипожежного стану, обстеження системи управління охорони праці та екологічної експертизи виробничих об'єктів залізниць.

При цьому згадана комерційна структура не має ліцензії на проведення відповідних робіт. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Також у Києві викрито посадових осіб ДПАУ та науково-виробничого комерційного товариства, які сфальсифікували документи про проведення іншим ТОВ ремонтних робіт в одному з приміщень ДПА у місті Києві та незаконно перерахували на рахунок зазначеного товариства бюджетні кошти в сумі 1,7 млн. гривень.

Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 (незаконна приватизація державного, комунального майна) КК України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування