Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємство групи "Приват" звинувачують в особливо великих збитках

П'ятниця, 22 квітня 2005, 15:11
Прокуратура Жовтневого району Кривого Рогу порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем посадовцями компанії "Суха балка" (Кривій Ріг, Дніпропетровська область).

Про це зазначається в повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

У повідомленні сказано, що в період з лютого по грудень 2004 року реалізація власної продукції (аглоруди) здійснювалася компанією на внутрішній ринок за цінами, нижчими за собівартість.

"Згідно з договорами поставки від 31 січня й 24 червня 2004 року на адресу ЗАТ "Футбольний клуб "Дніпро-96" (Дніпропетровськ), збиток ВАТ "Суха балка" склав більше 15 млн. гривень.

У результаті держбюджет недоотримав податків на суму близько 3 млн. гривень, чим був нанесений збиток державі в особливо великих розмірах", - заначається в повідомленні.

Справа порушена за ознаками ст. 364 ч. 2 (зловживання владою або службовим становищем, яке несе за собою важкі наслідки).

"Суха балка" контролюється компаніями, дружніми "Приватбанку".

За даними агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку на серпень 2004 року, 50,55% акцій "Сухої балки", що є відкритим акціонерним товариством, володіла компанія "Солайм" (Дніпропетровськ, входить у групу "Приват"), 24,5% - Gehold S.A. (Швейцарія).

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування