Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко зламала Алекперова

П'ятниця, 22 квітня 2005, 15:27
Прем'єр Юлія Тимошенко домовилася із главою "Лукойла" Вагітом Алекперовим про зниження з п'ятниці цін на нафтопродукти, що постачаються компанією в Україну.

"Ми домовилися про те, що "Лукойл" приєднається до меморандуму про стабілізацію цін на нафтопродукти. Ми сподіваємося, що це прекрасний початок для розвитку російсько-українських відносин", - сказала Тимошенко журналістам.

За її словами, "Лукойл" знижує ціни з сьогоднішнього дня на всіх 170 заправках цієї компанії, що перебувають на території України.

"Ми домовилися, що "Лукойл" здійснить поставку для українського села в 30-40 тисяч тонн дизельного палива в рамках виконання меморандуму про стабілізацію цін на ринку нафтопродуктів по 2 тисячі 400 гривень за тонну", - відзначила Тимошенко.

Зі свого боку глава "Лукойла" висловив упевненість, що "український уряд діє в правильному напрямку (співробітництва з компанією)".

"Це йде на благо всім - і українському уряду, і українському народу, і нашій компанії. Ми сподіваємося, що наші відносини будуть стабільними", - сказав Алекперов.

За його словами, ціни на нафтопродукти в Україні будуть стабільними протягом квітня-травня поточного року в рамках виконання цього меморандуму.

Для забезпечення стабільності поставок нафтопродуктів у період проведення польових робіт в Україні уряд прийняв меморандум про стабілізацію цін на українському ринку нафтопродуктів.

У рамках меморандуму передбачаються обмежені відпускні ціни на бензин марки А-95 не більш, ніж 2 гривні 99 копійок і на дизпаливо - 2 гривні 75 копійок.

"Новості-Україна"

Читайте також:

Тимошенко вмовила ТНК продавати дешевий бензин

Тимошенко обіцяє через 3 дні провал ідеї ТНК-Лукойлу "поставити Україну на коліна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...