Ющенка повністю відгородили парканом кольору Януковича

П'ятниця, 22 квітня 2005, 18:07
У п'ятницю вдень вулицю Банкову на рівні секретаріату президента перегородили суцільним синім парканом, і тепер доступ на неї неможливий.

Паркан заввишки майже два метри перекриває прохід по вулиці Банковій як з боку вулиці Інститутської, так і з боку вулиці Лютеранської.

Охорона, постійно присутня на Банковій, не знає, коли цей паркан буде демонтовано. Будівельники, які ставлять паркан, кажуть, що начебто прорвало трубу, і тепер з вулиці Банкової буде знято асфальт, замінять труби, а після того покладуть новий асфальт.

Також планують замінити огорожу, яка відділяє проїжджу частину Банкової від тротуару.

Як відомо, також були ідеї переробити площу перед секретаріатом президента на платц для прийому делегацій, оскільки Маріїнський палац закривається на ремонт, і тепер офіційні заходи будуть проводитися в Будинку з химерами.

Один з будівельників сказав, що прохід по Банковій буде заблоковано мінімум місяць. За його словами, працівники секретаріату президента будуть ходити на роботу в обхід.

Це значить, що тепер неможливо буде проводити мітинги під секретаріатом президента, до учасників яких Ющенко щодня виходив поспілкуватися.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування