Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коновалюк каже, що не може залишити Януковича без "голови" через мораль

Субота, 23 квітня 2005, 14:44
Новообраний лідер Трудової України Валерій Коновалюк прогнозує, що Трудова Україна йтиме на вибори самостійно.

Відповідаючи у суботу на питання про можливість коаліції з регіонами та СДПУ(о), він відзначив, що "процес консолідації політичних сил буде непростим і буде важко об'єднати політичні партії з різними ідеологіями".

"Трудова Україна спробує реалізувати себе повноцінно як політична сила, щоб відчути, яку підтримку вона має у громадян", - зазначив він.

Коновалюк також зазначив, що завданням партії є не лише вибори 2006.

На питання, хто може увійти до фракції Трудової України в парламенті, Коновалюк не відповів попросивши зачекати десь два тижні.

"Ті нові члени політради, яких ви бачили сьогодні, принципово відрізняються від інших. Наш принцип, щоб кожен доповнював інших, бо люди – це не лише регламентні можливості, вони повинні бути ще й публічними". Як відомо на суботньому з'їзді Трудової України у партію вступили Володимир Сівкович, Микола Княжицький, Геннадій Руденко та Володимир Демьохін.

Коментуючи інформацію "Дзеркала Тижня" про те, що Коновалюк начебто пропонував перейти до його фракції Раїсі Богатирьовій, він відповів: "Зараз вона очолює Регіони України і в цей непростий для фракції час я не мав морального права залишити її без керівництва".

Коментуючи слова члена СДПУ(о) Михайла Добкіна про те, що в партії Регіонів Коновалюк був баластом, а в Трудовій Україні стане якорем, Коновалюк зазначив, що якщо в опонентів виникає така реакція, то напевно, "Трудова Україна на правильному шляху".

На питання про стосунки з прем’єр-міністром Юлією Тимошенко, а також чи планує він ще купити їй квитки до Сан Франциско і Москви, де вона фігурує у кримінальній справі, Коновалюк відповів, що є періоди, коли емоції беруть гору і згадав, що свого часу Тимошенко приїхала до Донецька і вибачилась за свої висловлювання де вона просила депутатів з Регіонів повіситись на своїх синіх шарфиках.

Однак сам Коновалюк за свої слова не вибачався.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування