Тимошенко думає, що Пінчук і Ахметов продовжать грати в радянському фільмі

Субота, 23 квітня 2005, 14:59
Прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що колишні власники "Криворіжсталі", які за рішенням суду мають її повернути державі, не змиряться з цим і подаватимуть апеляцію.

"Рішення суду в силі і воно говорить про незаконність приватизації "Криворіжсталі" і що "Криворіжсталь" вважається державним підприємством", - сказала Тимошенко у суботу.

Як відомо, напередодні Господарський суд Києва визнав незаконність приватизації "Криворіжсталі" холдингом Пінчука-Ахметова.

"Це перша судова інстанція, і я переконана, вони подаватимуть в апеляційну інстанцію", - сказала Тимошенко.

"І це буде знакове рішення (апеляційної інстанції), яке свідчитиме не тільки про об'єктивність суду, але і про переговори, які (зараз) відбуваються в закритому режимі між представниками влади і капіталу", - сказала Тимошенко.

"Якщо отримаємо (негативне) рішення, будемо його аналізувати. Але сподіваюся, що буде таке саме (позитивне) рішення", - сказала вона.

Говорячи про те, що зараз інсує рішення Печерського райсуду про законність цієї ж самої приватизації "Криворіжсталі", Тимошенко сказала: "Це нагадує старий радянський фільм "Свадьба в Малиновке", коли там кожен день змінювалася влада".

На думку Тимошенко, "можливо", поява з розривом в один день двох взаємовиключаючих рішень свідчить про незалежність суду.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування