Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністри сказали Тимошенко, що хочуть закінчити музичну школу

Субота, 23 квітня 2005, 15:55
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що дуже задоволена роботою міністра фінансів Пинзеника і міністра економіки Терьохіна.

"Віктор Пинзеник і Сергій Терьохін – високі професіонали своєї справи. Ви знаєте, у нас є портрети на гривнях, і я думаю, що на певні номінали треба розмістити портрети міністрів фінансів і економіки", - сказала Тимошенко.

Як відомо, останнім часом циркулюють чутки про можливе звільнення когось з економічного блоку уряду.

За словами Тимошенко, Пинзеник і Терьохін "не тільки додатково находять гроші до бюджету, а системно працюють на реформування всієї системи".

Тимошенко видала компліменти Пинзенику і Терьохіну в контексті повідомлення про те, що на засіданні в суботу уряд затвердив фінансові плани на 2005 рік НАК "Нафтогаз", НАЕК "Енергетична компанія України", "Енергоатому" і ДАК "Хліб України".

Тимошенко сказала, що після цього уряд очікує зростання доходів бюджету на 8,6 мільярда гривень.

Тимошенко також сказала, що готова виконувати повноваження віце-прем'єра з питань ПЕК – як відомо, напередодні суд визнав незаконним її звільнення з цієї посади в 2001 році.

"Мені було приємно. Враховуючи, що немає віце-прем'єра з питань ПЕК, я можу спокійно суміщати це з посадою голови уряду", - пожартувала Тимошенко.

"Було дуже знаково, що коли мене зняли з посади (в лютому 2001), на уряді ми затвердили програму "Вугілля України". Тепер у мене буде додатковий стимул провести цю програму", - додала Тимошенко

Коментуючи ситуацію з дипломом Колумбійського університету Романа Зварича*, Тимошенко сказала, що "існують спеціальні кадрові служби і сьогодні вони з'ясовують ці речі".

"Ми коли приймали на роботу (Зварича), отримали автобіографію і всі необхідні документи, які підтверджують освіту", - сказала Тимошенко.

На свою попередню заяву вивісити всі дипломи членів уряду, Тимошенко сказала: "Я дала таке повідомлення міністрам, вони сказали, що продовжують вдосконалювати освіту, і поки вивішуватимуть диплому, можуть отримати музичну освіту або закінчити кружок вишивання".

Українська правда

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ПРОПОНУЄ ДИПЛОМ ЗВАРИЧА ПОВІСИТИ В КАБМІНІ. А Червоненка сприймає як погоду

Міністр Зварич – ще один проФФесор?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування