Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брати Клички займатимуться кіно

Понеділок, 25 квітня 2005, 11:57
Київрада передала кінотеатр "Загреб" товариству з обмеженою відповідальністю "Енкор" і братам Кличкам на умовах збереження профілю закладу.

Рішення про виведення комунального підприємства кінотеатр "Загреб" (проспект 40-річчя Жовтня, 116) із власності територіальної громади Києва та приєднання цього майнового комплексу до ТОВ "Енкор" було прийняте на сесії Київради.

Депутат Київміськради Ярослав Биструшкін під час виступу на сесії зазначив, що підтримує проект рішення, оскільки "цілком нормально, коли трудовий колектив, який хоче працювати задля міської громади, він не хоче робити там якісь салони або нічні клуби, а хоче робити кіно".

Крім цього, він повідомив, що "особисто спілкувався і з Віталієм, і з Володимиром Кличками. Вони дійсно неодноразово говорили, і в документах це є, що там буде відроджений кінематограф і колектив збереже свої робочі місця".

"Тому я не бачу тут питань, тим більше, що об'єкт знімається з міського бюджету, а відрахування з оренди кінотеатру надходитимуть у міський бюджет", - додав він.

18 листопада 2004 року Київрада прийняла рішення про передачу в оренду цілісного майнового комплексу комунального підприємства кінотеатр "Загреб".

Згідно з цим рішенням, кінотеатр було передано ТОВ "Енкор" в оренду на три роки з річною платою за користування в розмірі 10% вартості комплексу, визначеної актом оцінки майна, проведеної у встановленому порядку.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування