Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Співаючий ректор" Поплавський зібрався в мери Одеси

Понеділок, 25 квітня 2005, 13:42
Народний депутат України, ректор Київського національного університету культури й мистецтв Михайло Поплавський має намір в 2006 році балотуватися в мери Одеси.

Про це Поплавський заявив 23 квітня на прес-конференції в Сімферополі, куди він прибув для того, щоб взяти участь у відбірковому турі телеконкурсу "Крок до зiрок", повідомляє "Обком".

"Ситуація з мерами складна в Одесі, ніяк не можуть домовитися, - сказав Поплавський. - А я народився в Одеській області, і вважаю, що це буде гідна кандидатура для міста Одеси". (У довіднику "Хто є хто" відзначається, що Поплавський народився в Кіровоградській області. Там же по мажоритарному округу він пройшов у парламент - "УП").

"Обком" зазначає, що не виключено, що висуватися "ректор" буде від Партії шанувальників жінок, яка вже зареєстрована в мін'юсті України.

"Очолює партію вождь наш Павло Зібров, а я - його перший заступник по ідеології, Рибчинський - заступник з організаційних питань", - повідомив Поплавський.

Ректор поділився з журналістами й іншими своїми планами. Зокрема, він планує найближчим часом освоїти професію перукаря, для чого вже займається в Українській академії перукарського мистецтва, створеній при Київському національному університеті культури й мистецтв.

Ще одна мета Поплавського - завоювати освітній ринок Криму й витиснути із Севастополя діючу там філію Московського державного університету ім. Ломоносова.

Для цього, за його словами, у найближчому майбутньому він має намір створити на базі кримського факультету свого університету Кримський національний університет культури й мистецтв.

Говорячи про нового міністра культури, Поплавський назвав це призначення "позитивним".

"По-перше, вона - незаангажована людина, свіжа, розумна, виявила себе як завкафедрою університету. Десь через півроку можна буде говорити про результати як міністра культури, так і кожного міністра цього уряду. А я задоволений призначенням Білозір. Дуже", - відзначив депутат, викладачем в інституті якого була Білозір.

У той же час сам Поплавський, за його словами, Білозір не заздрить. "Мене вже запрошували стати міністром культури. Я хочу сказати: будь-який міністр - це сезонна робота, і я б сказав, що й не престижна робота", - відзначив він.

"А ректор - він і в Африці ректор. Сьогодні я народний депутат... Я сьогодні вільний, незалежний. І сьогодні те, що я, наприклад, роблю в регіонах, і ті проекти, які в мене сьогодні йдуть, я від них одержую насолоду. Я люблю проекти, які залишаться й будуть працювати на перспективу", - додав Поплавський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: