Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політикам вхід на "Євробачення" без черги, але за гроші. Квитки будуть з вівторка

Понеділок, 25 квітня 2005, 16:02
Представники влади одержать квитки на пісенний конкурс "Євробачення-2005" без черги, але за гроші.

Про це повідомив віце прем'єр-міністр України Микола Томенко в понеділок журналістам у Києві.

За словами Томенка, попереднє рішення про виділення квитків членам уряду й народним депутатам прийняла дирекція "Євробачення". Томенко особливо підкреслив, що ці квитки будуть видаватися винятково на платній основі.

Також європейські делегації попросили збільшити кількість квитків на платній основі для своїх представників. За словами Томенка, це може створити певні складнощі для наших громадян, які бажають особисто бути присутніми на конкурсі.

За словами віце-прем'єра, основне завдання оргкомітету конкурсу - завершити до 9 травня підготовку Палацу спорту. Тут, за його словами, практично все готово. Єдина затримка - з організацією наметового містечка на Трухановому острові, пов'язана з тим, що екологічні організації висловлюють з цього приводу стурбованість.

"У цілому, організація проведення "Євробачення" у Києві йде за планом", - додав Томенко.

Також він звернув увагу на те, що є деякі проблеми з підготовкою до заходів, пов'язаних з "Євробаченням", на Майдані Незалежності. Фінансування облаштованості й сцени там, а також відтворення атмосфери "помаранчевої революції" не було передбачене.

Томенко відзначив, що попередньо планувалося проведення концертів на Майдані тільки 18 й 22 травня, однак після того, як з Союзом мовників домовилися про те, що Майдан і Хрещатик будуть складовою частиною "Євробачення" у Києві, необхідно буде забезпечити відповідний антураж і функціонування сцени з 19 по 22 травня.

Також Томенко підкреслив, що 19 й 21 травня на Майдані Незалежності буде йти пряма трансляція півфіналу й фіналу конкурсу.

У той же час, президент НТКУ Тарас Стецьків на зустрічі з журналістами в редакції газети "Високий Замок" повідомив, що у вівторок у продаж надійдуть 2 тис. квитків на заключні концерти пісенного конкурсу "Євробачення-2005".

За його словами, ці квитки можна буде купити в декількох касах Києва. Ідею з поширенням квитків у регіонах організаторам втілити в життя не вдалося. Стецьків підкреслив, що у вільному продажі є квитки на репетиції заключних концертів. Вони коштують від 10 до 100 євро.

2400 квитків організатори вже продали через інтернет. Більше всіх купили українці - 890 квитків і жителі Великобританії - 840 квитків. 1,5 тисячі квитків зарезервовані для офіційних делегацій, а ще 500 - для організації "фанів". Крім того, близько 600 квитків будуть продані фірмам-спонсорам. Усього на заключні концерти буде по 8 тис. квитків.

ЛІГАБізнесІнформ, Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування