Шуфрич назвав Луценка клоуном

Понеділок, 25 квітня 2005, 21:38
Депутат Нестор Шуфрич переконаний, що запрошення оголошене Луценком через засоби масової інформації є відповіддюь на заяву Шуфрича про бажану відставку Луценка в зв'язку із причетністю працівників МВС до погрози теракту щодо підриву Київської ГЄС.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба депутата.

Шуфрич також пообіцяв подарувати Луценку і Москалю по одному примірнику КПК із окремою випискою, як треба запрошувати на допит.

Стосовно піднятого Луценком питання, то Шуфрич нагадує, що йдеться про 2003 рік, коли він був народним депутатом України і комерційною діяльністю займатися не міг.

Справа йде про отримання 21 жовтня 2003 року в міністерстві екології та природних ресурсів України без проведення конкурсу для отримання ліцензії ЗАТ "Нафтогазвидобування" на користування ділянкою надр Семеренківського газоконденсатного родовища і його експлуатації.

Як зазначено в повідомленні, Шуфрич готовий, у встановленому законом порядку, поспілкуватися із зацікавленими особами, "але радить із цього питання спочатку поспілкуватися із секретарем РНБОУ Порошенком про його причетність до піднятого питання, а саме – публічної погрози розправи з одним із депутатів та його помічниками, а також відносно багатьох інших оборудок".

Як зазначає Шуфрич, "мабуть не випадково, у тому числі і через це питання, Порошенко не здає мандат депутата і займає при цьому посаду секретаря РНБОУ".

Шуфрич не виключає, що зустрінеться із Луценком і Москалем, але по іншим питанням. З першим, народний депутат України хотів би поговорити про працівників МВС, які погрожують киянам терактом, а саме підривом київської ГЕС.

"З другим, про декількох десятках зниклих громадян України, що без визначеного місця проживання, яких Москаль в звичному для себе стилі працюючи головою УМВС у Дніпропетровській області, "вислужуючись" перед Кучмою, як зараз перед Ющенком, на передодні самміту із Кваснєвським, відправив на баржі із Дніпропетровська у Запоріжжя, і куди доплили далеко не всі", - сказано в документі.

До речі, по цьому факту Генеральною прокуратурою України було порушено і розслідувано кримінальну справу.

Шуфрич заявив, що публічні запрошення на допит - "це фарс і клоунада, а він у цирку не працює". "Є закон і у його межах мають діяти всі, і Луценки і Москалі", - зазначив він.

"Українська правда"

Читайте також:

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ НА ДОПИТ ШУФРИЧА В ПОЛТАВУ І БОДЕЛАНА. Засуха розповів, Щербань зник

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування