Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Березовського віддали все, що в них було від Мельниченка

Вівторок, 26 квітня 2005, 13:20
Керівник Фонду громадських свобод Олександр Гольдфарб у вівторок передав повний комплект плівок Мельниченка.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Українській правді" у вівторок.

За його словами, "високопоставленому представнику президента були передані 10 компакт-дисків, на яких записані близько 700 годин записів".

Гольдфарб повідомив, що домовленість про це була досягнута минулого тижня.

Він також відмовився називати ім'я людини, кому були передані матеріали. "Ми домовилися, що не будемо повідомляти, кому передали плівки, й залишимо це приймаючій стороні", - сказав Гольдфарб.

"Ми задоволені тим, що змогли передати матеріали українській стороні й позбутися інсинуацій, що ми намагалися використати їх з якоюсь корисливою метою. Ми можемо зітхнути з полегшенням, оскільки останні 2 місяці що тільки не говорили про нас з цього приводу", - сказав він.

"Починаючи від того, що в такий спосіб Березовський хоче візу або відвести Кучму від відповідальності. Ці домисли можуть бути дезавуйовані, оскільки матеріали ми передали без якихось умов", - сказав Гольдфарб.

Він також підкреслив, що матеріали тепер там, "де їм слід знаходитись - у руках нової демократичної влади, яка обіцяла розслідувати всі злочини попереднього режиму". Він ще раз підкреслив, що передача плівок ніяк не пов'язана "ні з планами Березовського, ні з питаннями його фонду".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування