Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ШУФРИЧ СЕРЙОЗНО ЗАХВОРІВ

Вівторок, 26 квітня 2005, 16:42
Перший заступник глави СДПУ(о) Нестор Шуфрич не поїде на допит у міліцію Полтавської області в справі про незаконне використання Семеренківського родовища.

Як пояснила виданню Газета.Ru прес-секретар Шуфрича Ольга Буяновська, у нього проблеми зі здоров'ям.

За її словами, Шуфрич "серйозно захворів, у нього висока температура, і, швидше за все, він не зможе з'явитися 27 квітня у МВС України Полтавської області для подання пояснень".

Тим часом, Шуфрич пообіцяв подарувати керівникам МВС Луценку й Москалю по одному екземпляру Кримінально-процесуального кодексу з окремою випискою про те, як треба запрошувати на допит.

"Є закон, і в його рамках повинні діяти все - і луценки, і москалі", - сказав він.

Крім того, Шуфрич заявив, що вважає заяву заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля такою, що свідчить про загрозу його безпеці.

Шуфрич назвав фактичним визнанням з боку Москаля своєї причетності до відправки баржі з бомжами по Дніпру заяву заступника міністра, що він хотів би побачити Шуфрича на цьому судні.

"Враховуючи, що Москаль фактично підтвердив свою причетність до загибелі людей на баржі, Шуфрич вважає для себе неможливим і таким, що принижує гідність громадянина і депутата, подальше спілкування із ним, навіть через ЗМІ", - йдеться в повідомленні прес-служби Шуфрича.

Також в документі сказано, що Шуфрич залишає за собою право звернутися до суду про притягнення Москаля до відповідальності за наклеп.

Шуфрич залишив за собою право також звернутися через Верховну Раду із запитом до генпрокурора, міністра внутрішніх справ з приводу людей, які зникли і ймовірно загинули на баржі.

Шуфрич також обіцяє звернутися до Контрольно-ревізійного управління мінфіна щодо надання та оприлюднення інформації стосовно порушення законів та зловживань Москаля, які були встановлені, коли той був головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Шуфрич переконаний, що генпрокурора, міністра внутрішніх справ, а також голову СБУ зацікавлять окремі об’єкти нерухомості на Закарпатті та характер "туристичних подорожей" членів родини Москаля до міста Будапешт, та спілкування там із "авторитетними" людьми.

Проте, в повідомленні також зазначається, що Шуфрич готовий до будь-яких спілкувань із слідчими, але у спосіб передбачений законами України, "а публічні запрошення відвідати будь-які підрозділи МВС України вважає фарсом, знущанням над конституційними правами громадян України, і реагувати на такі запрошення не буде".

"Українська правда"

Читайте також:

Заступнику Луценка жаль, що Шуфрич не поплив з бомжами по Дніпру

Шуфрич назвав Луценка клоуном

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ НА ДОПИТ ШУФРИЧА В ПОЛТАВУ І БОДЕЛАНА. Засуха розповів, Щербань зник

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: