Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко завів на своїх 214 справ. За фальшиві дипломи зокрема

Вівторок, 26 квітня 2005, 20:50
Міністерством внутрішніх справ порушено 214 кримінальних справ стосовно 135 працівників органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю МВС.

Серед тих, хто притягається до кримінальної відповідальності - чотири полковники та 15 підполковників міліції.

Так, на Закарпатті кримінальні справи порушено проти начальників трьох райвідділів міліції. Двоє з них, з метою просування по службі, "прикрилися" фальшивими дипломами про здобуття вищої юридичної освіти.

Інший керівник райвідділу разом із начальником фінансового підрозділу змусив десятьох своїх підлеглих сплатити до каси по 850 гривень за отриманий формений одяг.

Міліцейський чиновник з Рівненщини привласнив 30 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених районною радою на фінансування громадського формування з охорони громадського порядку. За ці гроші він придбав для себе житло.

Начальник одного з райвідділів на Львівщині вимагав і отримав від голови міськради 5 тисяч доларів США хабара за припинення перевірки фінансово-господарської діяльності очолюваної ним ради. За даним фактом порушено кримінальну справу.

На Донеччині викрито у хабарництві керівника слідчого підрозділу одного з міськвідділів. За 500 доларів США та 250 гривень, отриманих від матері обвинуваченого, він пообіцяв вирішити питання про скорочення терміну ув’язнення для її сина.

На Дніпропетровщині прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно працівника карного розшуку, у якого знайдену наркосировину та шприци, які він зберігав, за його словами, для власного вживання

А от для чого працівник міліції у Донецькій області у власному помешканні зберігав макову соломку (а також понад 40 набоїв, запали до гранати та електродетонатори) з’ясується у ході розслідування кримінальної справи, порушеної Службою безпеки України, зазначає Департамент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування