Боделана госпіталізували подалі від Луценка

Середа, 27 квітня 2005, 11:09
Колишній мер Одеси, керівник Одеської міської організації Партії регіонів Руслан Боделан госпіталізований і зараз проходить лікування в стаціонарі медичного закладу.

Про це йдеться в заяві прес-служби Одеської міськорганізації Партії регіонів.

Прес-служба уточнює, що саме лікування в стаціонарі стало причиною неявки Боделана на допит у міліцію.

"Повістки про виклик Боделана Р.Б. в УВС України в Одеській області для дачі пояснень у порядку ч.4 ст. 97 УПК України були вручені одному із членів його сім'ї. Однак Боделан Р.Б. не з'явився в органи внутрішніх справ у вказаний у повістках час, оскільки проходить курс стаціонарного лікування в медичному закладі", - сказано в заяві.

Прес-служба не повідомляє, у якому лікувальному закладі Боделан проходить курс лікування і його діагноз.

Як відомо, Боделан був викликаний на допит у Державну службу з боротьби з економічними злочинами управління міністерства внутрішніх справ в Одеській області 21 квітня на 15:00.

Боделан має дати пояснення за матеріалами, які стосуються підписання угод з 3 комерційними структурами Одеси щодо передачі в оренду земельних ділянок міста для розміщення рекламних конструкцій.

Боделана вже двічі викликали для надання пояснень до місцевого УМВС, однак він так і не з'явився. У понеділок Боделан був у списку викликаних на допит разом з нардепом Шуфричем, але той теж захворів.

Українські новини

Читайте також:

ШУФРИЧ СЕРЙОЗНО ЗАХВОРІВ

ЛУЦЕНКО ВИКЛИКАЄ НА ДОПИТ ШУФРИЧА В ПОЛТАВУ І БОДЕЛАНА. Засуха розповів, Щербань зник

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування