ПІСКУН ВЖЕ ДВІЧІ ДОПИТАВ КУЧМУ і не хоче розривати пакети, які передали люди Березовського

Середа, 27 квітня 2005, 12:07
Генпрокурор Святослав Піскун наступного тижня почне переговори з екс-майором Миколою Мельниченком про виступ у ролі свідка у справі Гонгадзе.

"Начебто з понеділка починаємо домовлятися про зустріч", - сказав Піскун у коментарі журналістам.

На питання, чому досі Мельниченко не допитаний, він сказав: "Я його уже прошу два місяці дати свідчення, а він мене годує обіцянками – все начебто домовлено, а потім зривається".

За словами Піскуна, він уже двічі купував квитки для польоту в США для допиту Мельниченка, але потім це знову зривалося.

"Це ж не просто сісти в літак і летіти – ми домовляємося з генпрокуратурою, службою безпеки, з посольством, держдепартаментом США, потім домовляємося з Мельниченком... Будь ласка, а потім щось зривається", - сказав Піскун.

Генпрокурор також сказав, що записи Мельниченка вони уже отримали "від інших людей", маючи на увазі, очевидно, людей Березовського Гольдфарба і Фельштинського.

"Вони запаковані, і ми хочемо, щоб їх розкрили міжнародні експерти (які будуть проводити експертизу записів Мельниченка)", - сказав Піскун.

Він також спрогнозував, що протягом місяця буде зібрана "повна фонотека записів". Після завершення експертизи Піскун обіцяє залучити записи Мельниченка до справи Гонгадзе.

Піскун також сказав, що колишній президент Леонід Кучма останнім часом неодноразово допитувався у рамках справи Гонгадзе.

"Уже двічі за останнім часом екс-президент Кучма був на допиті в Генпрокуратурі", - сказав Піскун, зазначивши, що президент Кучма дав свідчення у зв’язку з "плівками майора Мельниченка".

"Українська правда"

Читайте також:

Люди Березовського віддали все, що в них було від Мельниченка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування