Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стецьків просить закопати сокиру війни до "Євробачення"

Середа, 27 квітня 2005, 15:33
Президент Національної телекомпанії України Тарас Стецьків звертається до представників політичних сил з проханням не використовувати пісенний конкурс "Євробачення" у своїх цілях.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Різні політичні сили мають намір якимось чином використати цей конкурс для реалізації своїх політичних завдань", - сказав Стецьків і закликав на період проведення "Євробачення" "закопати сокиру війни, перестати сперечатися на тлі "Євробачення", оскільки цей конкурс не є конкурсом політичним".

На його думку, це дуже важливо, тому що Україна вперше презентує себе на європейській арені.

З таким же зверненням виступив виконавчий директор Європейської мовної спілки з питань пісенного конкурсу "Євробачення" Серванте Стокселіус.

"Ми маємо бути над політикою, тому що це буде добрий відкритий конкурс без політичного втручання", - сказав він.

Водночас присутній на прес-конференції директор Палацу спорту Віктор Ткаченко зазначив, що на підготовку до конкурсу Палац спорту використав не меншу кількість власних коштів, ніж ту, яку він отримав від НТКУ.

Стецьків повідомив, що квитки на репетицію фіналу та півфіналу конкурсу надійшли в продаж з 25 квітня і що з сьогоднішнього дня їх можна буде придбати в касах Палацу спорту.

Стецьків також сказав, що організатори конкурсу звернулися до правоохоронних органів, щоб мінімізувати можливість перепродажу квитків. За його словами, також буде обмежено продаж великої кількості квитків в одні руки.

Нагадаємо, що ювілейний міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2005" пройде у Києві з 19 по 21 травня цього року.

IMI

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування