Тимошенко зізналася Ющенку в любові. Він наказав Терьохіну, Пинзенику і Стельмаху разом лягати спати

Середа, 27 квітня 2005, 15:44
Прем'єр Юлія Тимошенко говорить, що в місті Броди Львівської області має бути побудований нафтопереробний завод.

Про це Тимошенко сказала на засіданні уряду, коментуючи одну із 17 підготовлених урядових програм, яка стосується енергонезалежості України.

"Ми виконуємо доручення по побудові новітнього високотехнологічного НПЗ в Бродах", - сказала Тимошенко.

Говорячи про інші програми, Тимошенко сказала, що перша з них стосується "соціального прогресу – збільшення доходів родин". "Ми її вже виконуємо", - сказала Тимошенко.

"Друга програма, визначена як найважливіша президента по рейтингу, присвячена дитині. Виконано головне доручення президента – збільшено до 8,5 тисяч гривень допомогу при народженні", - сказала Тимошенко. Також, в рамках цієї програми будуть 200 мільйонів гривень направлять на подолання безпритульності.

Тимошенко також перерахувала ще інші програми: детенізація економіки, програма по АПК, програма по екології, літакобудування України. "Ми створимо серйозне національне підприємство, корпорацію "Антонов", яка в єдиний кулак зжиматиме (цю галузь)", - сказала Тимошенко.

У програмі "Власність народу" Тимошенко сказала, що законопроект дооцінки незаконно приватизованих заводів "практично вже на виході".

Ще однією програмою Тимошенко назвала "Територія якісного життя" – побудови на місці хрущовок будинків, де даватимуть квартири площею у півтора раза більше.

Також програмами Тимошенко назвала "Відродження духовності і культури", "Європейський дім", "Ліки України", "Місцеве самоврядування", "Комп'ютеризація та інтернетизація шкіл", "Розвиток малого і середнього бізнесу", "Магістралі України".

"За п'ять років дати ідеальні дороги в Україні – це прекрасна програма", - сказала Тимошенко.

"Вікторе Андрійовичу, ми любимо вас, ми віримо вам, і ви маєте найкращий уряд, який може бути", - підсумувала Тимошенко.

***

Тим часом Ющенко під час засідання уряду піддав критиці дії Нацбанку, які призвели до зниження курсу долара.

"Чи треба такими грубими методами вночі вторгатися і забирати в людей з гаманця в інтересах якоїсь галузі?", - сказав Ющенко на засіданні уряду в середу.

"Коли укріплюється курс за один день – запитайте пересічного українця, малий і середній бізнес. Треба розуміти, що на політиці нестабільного курсу важко будувати благородні речі", - додав Ющенко.

Водночас Ющенко сказав, що ситуацію з курсом має коментувати тільки керівництво НБУ. "Я попросив би керівників міністерства фінансів, міністерства економіки і Нацбанку – разом вставати, разом починати день і разом його закінчувати", - сказав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...