Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура зацікавилась літаками Ахметова в донецькому ботсаду

Середа, 27 квітня 2005, 16:02
На території Донецького ботанічного саду була незаконно обладнана злітна смуга, а також розміщалися два літаки й два вертольоти.

Про це в середу на колегії Держуправління екології й природних ресурсів Донецької області повідомив начальник відділу нагляду за дотриманням природоохоронного законодавства обласної прокуратури Любов Юміна, повідомляє Остров.

"Коли ми вже, прокуратура, стали розбиратися й уже організували перевірку, туди послали і екологів, землеупорядників, землеупорядну організацію, щоб геодезисти нам зробили зйомки. З'ясували, що 5 земельних ділянок зайняті самовільно", - сказала вона.

"Був розміщений аероклуб, ангар аероклубу, громадської організації. Там зберігалися два літаки, два вертольоти, злітна смуга на території ботсаду з обсипаною дорогою - все, як треба", - повідомила Юміна.

Раніше, відповідно до рішення міськвиконкому, землі Донецького ботанічного саду були фактично передані в користування президенту футбольного клубу "Шахтар" Ринату Ахметову.

10 листопада 2004 року колишній президент Леонід Кучма підписав указ, відповідно до якого площа Донецького ботсаду була зменшена на 63 гектари.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування