СДПУ(о) скликає мітинг на Майдані

Середа, 27 квітня 2005, 16:24
Київська організація СДПУ(о) збирається провести на Майдані акцію протесту проти підвищення цін на товари першої необхідності.

Мітинг пройде на Майдані Незалежності 28 квітня о 10.30, де, окрім іншого, збиратимуть підписи до президента Ющенка з вимогою не допустити подальше зростання цін, повідомляє прес-служба партії.

СДПУ(о) обурена результатами діяльності влади, зокрема підвищенням цін і збільшенням інфляції, та просить мешканців столиці приєднатися до протесту.

"За три місяці своєї "плідної роботи" влада, окрім "кадрової каруселі", безвідповідальних заяв та переслідувань політичних опонентів, не спромоглася на істотні зміни в економічному та соціальному житті України", - йдеться у зверненні, розповсюдженому прес-службою київської міської організації СДПУ(о).

На думку есдеків, "нова влада своїми безглуздими управлінськими кроками розкручує маховик інфляції, повертаючи країну в страшні часи першої половини 90-х років".

"Економіка держави летить у безодню. Непрофесіоналізм нової влади призвів до різкого зростання вартості товарів першої необхідності, насамперед – продовольчих", - зазначено у зверненні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News