Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ОБІЦЯЄ: БАКАЙ НІКУДИ НЕ СХОВАЄТЬСЯ

Середа, 27 квітня 2005, 17:50
Президент Віктор Ющенко обіцяє, що Україна домагатиметься видачі від Росії екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая, щоб судити його тут.

На прес-конференції в середу, коментуючи, чи буде Ющенко обговорювати з президентом Путіним питання екстрадиції Бакая, він сказав: "Це дрібне питання".

"Звичайно, Бакай нікуди не сховається. Ніхто не втече нікуди з України, всі будуть відповідати, якщо мова іде про порушення закону. Це позиція, на якій стоятиме уряд, Генпрокуратура і президент", - сказав Ющенко.

"Всі процедури (для екстрадиції Бакая), які треба, ми пройдемо", - додав Ющенко.

"Мені доповідали про перші реакції (Росії щодо Бакая), ми процедури повторимо, і відповідь буде", - зазначив президент.

Ющенко також навів приклади деяких виявлених зловживань: зокрема, "чотири мільярди компенсованого ПДВ вкрадено в бюджеті".

Також Ющенко сказав, що "рішеннями 30 суддів призупинено роботу законів для деяких підприємств, які мінімізували надходження до бюджету на 10 мільярдів".

"За один квартал "Укрзалізниця" п'ятьма проводками перерахувала на вибори мого опонента 1 мільярд, який вилучався без процедури, без закону із галузі", - розповів також Ющенко.

"Торкнулися ДУС – до мільярда доларів доходить те, що вкрадено. Півтора мільйони витрачено тільки на букети. Щодня тільки на букети йшла тисяча доларів", - обурено додав Ющенко.

"Українська правда"

Читайте також:

РОСІЯ ВІДМОВИЛАСЯ ШУКАТИ БАКАЯ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування