Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка хочуть викликати в суд

Середа, 27 квітня 2005, 18:39
Адвокат Бориса Колесникова Андрій Федур має намір клопотатися про виклик для надання свідчень у суді міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

За словами Федура, міністр, виступаючи в парламенті 7 й 8 квітня 2005 року, зробив багато голосних заяв у справі Колесникова й повідомив дані, які можуть мати важливе значення для розслідування справи.

Ґрунтуючись на заявах Луценка, Федур робить припущення, що міністр "як мінімум був очевидцем вчинених злочинів", і саме тому його свідчення дуже важливі.

Адвокат Колесникова сподівається, що міністр і сам погодиться дати свідчення, тому що не раз заявляв по телебаченню, що готовий свідчити, якщо виникне необхідність.

Федур вважає необхідим з'ясувати, з яких джерел Луценко володіє інформацією, що нібито голова Донецької облради Колесников, погрожуючи громадянам вбивством, вимагав від них передати йому й іншим зазначеним особам акції, що належали громадянам.

Адвокат нагадує, що як свідок може бути викликана будь-яка особа, про яку є дані, що їй відомі обставини, які стосуються справи.

Виходячи із цього, а також ґрунтуючись на словах Луценка, Федур вважає логічним розглядати можливість виклику як свідка міністра внутрішніх справ України.

ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...