Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецькі маргінали створили "Україну без Ющенка"

Четвер, 28 квітня 2005, 16:23
У донецьку створено громадський рух "За Україну без Ющенка!", який виступає за імпічмент президенту.

Про це заявили ініціатори руху лідер Донецької обласної молодіжної громадської організації "Союз народжених революцією" Андрій Пургін і голова Донецького обласного Союзу підприємців малого і середнього бізнесів і ремісників Олександр Хряков.

За їх словами, у програмі "За Україну без Ющенка!" передбачається, що учасники руху "добиватимуться усунення від керівництва країною режиму Ющенка; збереження незалежності України від іноземних союзів, альянсів, блоків; збереження територіальної цілісності України шляхом введення федеративного устрою" тощо.

Вони виступають проти реприватизації і переділу власності представниками "нової влади".

Також учасники руху звернулися до депутатів з вимогою "проведення відкритих парламентських слухань за фактом отруєння кандидата в президенти України Віктора Ющенка, на яких оприлюднити результати роботи депутатської комісії, а також заслухати звіт генерального прокурора України про хід розслідування кримінальної справи за фактом отруєння".

Як повідомлялося, про ініціативу створити громадський рух "За Україну без Ющенка!" Хряков заявив 7 квітня цього року на сесії Донецької обласної ради після повідомлення про затримання голови облради Бориса Колесникова.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...