Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плівки Мельниченка знову піддадуть експертизі. Коли їх здадуть усі власники

Четвер, 28 квітня 2005, 19:42
Генеральна прокуратура України призначить міжнародну фоноскопічну експертизу "плівок Мельниченка" після того, як усі матеріали, які знаходяться у самого Миколи Мельниченка, Володимира Цвіля, Олександра Жира і Григорія Омельченка будуть передані слідчим.

Про це повідомляє агентство Новини-Україна з посиланням на українське видання "Сьогодні".

Як заявив в інтерв'ю виданню генеральний прокурор Святослав Піскун, "усі ці люди, які мають стосунок до матеріалів Мельниченка, уже допитані Генеральною прокуратурою, і погодилися передати їй усі свої матеріали щодо цієї справи".

Генеральний прокурор вважає, що "в експертизі повинні взяти участь міжнародні фахівці, такі як Брюс Кениг, Пітер Френч - вони проводили попередні експертизи "плівок Мельниченка". Експертизу будуть проводити "частково в Україні, а частково за кордоном".

Також він відзначив, що "представники Бориса Березовського на допиті в Генпрокуратурі дали усі відповідні показання, а переданий пакет доданий до матеріалів кримінальної справи".

Крім того, за його словами, глава слідчої парламентської комісії у справі Гонгадзе Григорій Омельченко після допиту в Генпрокуратурі у вівторок, погодився в найближчі дні передати копії матеріалів комісії.

"Оцінюючи матеріали, свідчення народного депутата Омельченка, інших зацікавлених осіб, свідків, зможемо говорити конкретно про початок експертизи", - указав Святослав Піскун.

Новини-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування